Afgelopen vrijdag 31 mei 2024 was het officiële startschot voor de samenwerking tussen Van den Bouwhuijsen Bouwbedrijf en Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V.

Voor Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. BV zorgt deze samenwerking voor schaalvergroting en verdere professionalisering waardoor het aangaan van grotere bouwprojecten mogelijk wordt. Eveneens ontstaat er een administratieve verlichting. Deze combinatie maakt het bouwbedrijf toekomstbestendig.

Voor Martien van den Bouwhuijsen past het samenwerkingsverband met Goesten goed bij zijn eigen bedrijf. Het is ook een familiebedrijf gericht op service en kwaliteit. De persoonlijke betrokkenheid bij de klanten staat hierbij centraal. Martien, Frenk en Ron zien de samenwerking als een toegevoegde waarde waarbij beide bedrijven van elkaar kunnen profiteren en elkaar aanvullen.

Van den Bouwhuijsen heeft een meerderheidsbelang genomen in Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten. De medewerkers van het bedrijf gaan tijdelijk werken vanuit het bedrijfspand van Van den Bouwhuijsen aan de Koenendelseweg te ‘s-Hertogenbosch om ruimte te maken voor de herontwikkeling van de huidige locatie met als doel daar in de nieuwe situatie terug te keren. Hierbij blijft Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V. haar eigen naam behouden.