Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V. heeft oog voor de wensen van de opdrachtgever en heeft een naam hoog te houden wat betreft de kwaliteit.

Het Aannemingsbedrijf is een bouwbedrijf in de burgerlijke en utiliteitsbouw, welk is opgericht in 1929. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de derde generatie, zijnde de directeuren Ing. J.C.M. Goesten en A.J.M. Goesten.

Ons bedrijf behoort tot het kleinbedrijf en is sterk op het gebied van de utiliteitsbouw. Tot onze vaste clientèle kunnen wij banken, verzorgingshuizen, scholen, overheidsinstellingen en bedrijven rekenen. Daarnaast voeren wij zowel nieuwbouw als renovatiewerken uit voor particulieren. Ook voor onderhoud- en restauratiewerken kan men bij ons terecht.

De sterke kant van ons bedrijf is dat de communicatie met de opdrachtgever op directieniveau geschied, waardoor direct besluiten genomen kunnen worden en daardoor ook vanzelfsprekend zeer flexibel zijn.

Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V. is:

  • Lid van Bouwgarant, het grootste keurmerk van Nederland in de bouw. Aangesloten bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • Een erkend leerbedrijf. We helpen bij het opleiden van leerlingen en hebben een eigen leermeester in dienst.
  • Ervaren in het restaureren van monumenten en oude gebouwen.